×

فهرست وبگاه‌های دانشگاه

معرفی دانشگاه کوثر

 

دانشگاه کوثر بجنورد (ویژۀ خواهران) به­‌ عنوان نماد آموزش عالی بانوان، با تکیه بر رهنمودهای رهبری و اسناد بالادستی همچون اصول قانون اساسی، سند اسلامی شدن دانشگاه­‌ها و چشم‌­انداز توسعه در افق ۱۴۰۴در خصوص ارج­ نهادن به مقام والای زن و با هدف کارآفرینی، اشتغال و تحصیل بانوان به ­عنوان مأموریت ذاتی (ویژۀ خواهران)، تأسیس شده است. این دانشگاه، اولین دانشگاه جامع ویژۀ خواهران در شمال شرق کشور و اولین دانشگاه ویژۀ خواهران پس از انقلاب شکوهمند اسلامی است که با نرخ رشد بالاتر از میانگین کشوری جزء دانشگاه­‌های برتر از نظر تولید علم و فناوری در این منطقه می­‌باشد. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۰ موافقت خود را با ایجاد دانشگاه کوثر (ویژه خواهران) اعلام نمود و این دانشگاه در مهرماه سال ۱۳۹۱، با ۳ دانشکدۀ فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی و با پذیرش ۱۷۶ دانشجو در قالب ۷ رشتۀ تحصیلی آغاز به کار کرد. در حال حاضر نیز این دانشگاه با حدود ۵۴ عضو هیأت علمی، بالغ بر ۴۰۰۰ دانشجو و تعداد ۲۳رشته گرایش تحصیلی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در حال خدمت‌­رسانی به جامعۀ دانشگاهی است. دانشگاه کوثر در کنار دانشگاه الزهرا، در قالب مأموریت ذاتی خود، با تربیت بانوان متعهد، دین­مدار و عفیف، الگوی عملی بانوی مسلمان ایرانی توانمند و تأثیرگذار در منطقه و جهان است و نیز در تعامل مؤثر با زنان دانشمند جهان، به­‌ویژه زنان مسلمان، برای ارتقای جایگاه و کرامت زن و خانواده بر پایۀ اندیشۀ ناب اسلامی- ایرانی می­‌کوشد. همچنین با توجه به مأموریت محوری دانشگاه برای توسعۀ رشته­‌های علوم انسانی و میان­‌رشته ای در حوزۀ علوم انسانی گام برمی دارد. این دانشگاه، با برخورداری از استادانی متعهد و مسئولیت­‌پذیر و دارای توانمندی در حوزه­‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی توانسته­ است تنها در طی هفت سال فعالیت، افتخارات زیادی را رقم بزند. این ظرفیت بالا و این توانمندی، الگویی از دانشگاه اسلامی ویژۀ خواهران ارائه داده است که نتیجۀ دستاوردهای حدود بیش از چهل سال تلاش و مجاهدت بزرگ­مردان این نظام پُر­برکت است. استقبال بی­‌نظیر خانواده­‌ها و قشر بانوان از این دانشگاه به همراه ظرفیت ها و نیازهای محلی، استانی و منطقه­‌ای آن و همجواری با کشورهای آسیای میانه، این دانشگاه را به عنوان دانشگاه محور در عرصۀ بانوان نیز تبدیل کرده است.

افتخارات دانشگاه کوثر

کسب رتبۀ نخست استان و رتبۀ ۴۲ کشور در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جامع پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال­‌های ۹۷- ۱۳۹۶،

قرارگرفتن یکی از اعضای هیأت علمی در میان برترین‌های فناوری نانوی جهان بر اساس داده‌های گوگل اسکولار،

کسب عنوان شایستۀ تقدیر برگزیدگان هشتمین جشنوارۀ بین المللی فارابی،

کسب دو عنوان جایزۀ ارزشمند کاظم آشتیانی از سازمان بنیاد ملی نخبگان،

نامزد دریافت جایزه جشنواره پروین اعتصامی، کسب عنوان سوم نهمین جشنوارۀ بین المللی فارابی توسط اعضای هیأت علمی این دانشگاه،

همچنین کسب ۶ عنوان دانشجوی صاحب استعداد برتر از سازمان بنیاد ملی نخبگان

کسب عنوان دانشجوی برگزیدۀ شهرستانی ششمین جشنوارۀ شعر استان خراسان شمالی

و... از افتخارات دانشگاه کوثر می باشد.

برگزاری موفق نخستین همایش ملی ادبیات مقاومت،

شب شعر منطقه‌­ای به روایت عشق و از زلال آب و آیینه به همراه

نمایشگاه توانمندی­‌های دانشجویان دختر در زمینۀ مُد، لباس و صنایع دستی

 

نشانی: بجنورد- خیابان ۱۷ شهریور شمالی- کوچه شهید عبدالحسین نوریان     

شماره‌های تماس ساختمان اداری:  ۳۲۴۱۳۸۱۵-۰۵۸، ۳۳-۳۲۴۱۳۸۳۰-۰۵۸

شماره های تماس ساختمان معاونت آموزشی و پژوهشی و معاونت دانشجویی: ۱۲-۳۲۴۱۴۶۱۰-۰۵۸، ۳۲۴۲۷۶۴۵-۰۵۸ و ۳۲۲۵۸۸۶۵-۰۵۸

شماره پیامک: ۵۰۰۰۵۷۲۵۰۳۶            

کسب رتبه و افتخار (کسب عنوان برگزیده)

افتخارآفرینی کانونی و درخشش دانشگاه کوثر در نهمین جشنواره ملی رویش

کسب عنوان برگزیده توسط کانون های خادم الشهدا (ایثار و شهادت)، کانون نوآوری زنان و خانواده و همچنین کانون کتاب و کتابخوانی دانشگاه کوثر در نهمین جشنواره ملی رویش، خرداد 1400؛

نهمین جشنواره ملی رویش با معرفی برگزیدگان دانشگاه های کشور به مرحله نهایی رسید.

بنا به اعلام دبیرخانه جشنواره پنج هزار و ۲۸۵ کانون از ۸۶ دانشگاه، در نهمین جشنواره ملی رویش شرکت کردند که این تعداد شامل۸۰ درصد کانون های دانشگاهی است. همچنین تعداد ۱۵ هزار ۵۳۷ فعالیت از سوی کانون ها در سامانه جشنواره ثبت شده است که از این تعداد هزار و ۳۶۲ اثر به صورت فردی و ۲۱۶ اثر به صورت گروهی بوده است، ۱۲۶ ایده خلاق کانونی نیز به دبیرخانه جشنواره ارائه شده است.

تقدیر معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف از دکتر علیرضا حسینی رئیس دانشگاه کوثر.  

لینک خبر: http://kub.ac.ir/fa/article/152038

تقدیر معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف از مهندس سمیه علی آبادی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کوثر.  لینک خبر: https://b2n.ir/d86410

انتخاب آتنا یگانه چافجیری دانشجوی رشته زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه کوثر به عنوان "دبیر کمیته روابط عمومی اتحادیه انجمن های علمی زیست شناسی دانشجویی ایران". اردیبهشت 1400

کسب عنوان برگزیده توسط کانون هنرهای تجسمی و صنایع دستی در هشتمین جشنواره ملی رویش، مرداد 1399؛ هشتمین جشنواره ملی رویش با معرفی برگزیدگان دانشگاه های کشور به مرحله نهایی رسید. کانون هنرهای تجسمی و صنایع دستی دانشگاه کوثر به عنوان کانون برگزیده در بخش برگزیدگان کانون های ادبی و هنری در هشتمین جشنواره ملی رویش معرفی گردید. شایان ذکر است در این دوره از جشنواره ۵۳۸۰ کانون فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی با ۱۶۴۰۰ اثر از ۸۷ دانشگاه مشارکت داشتند.

درخشش دانشجوی دانشگاه کوثر در نهمین جشنواره کشوری رازهای ارغوانی، دی ماه 1399؛ کسب مقام توسط دانشجوی فعال و پرتلاش کانون اندیشه و قلم دانشگاه کوثر در بخش شعر، برگزیده: خانم سیده مطهره سیدی

درخشش دانشجویان دانشگاه کوثر در پنجمین جشنواره ادبی و هنری دانشجویی ققنوس؛ کسب مقام توسط دانشجویان فعال و پرتلاش کانون اندیشه و قلم دانشگاه کوثر در بخش شعر:

 مقام سوم: خانم سیده مطهره سیدی

 شایسته تقدیر: خانم پردیس رحیمی

انتخاب آلاله رمضانی مقدم دبیر انجمن علمی رشته مهندسی اپتیک و لیزر دانشگاه کوثر بجنورد و دبیر دبیران انجمن های علمی دانشگاه کوثر بجنورد به عنوان سرپرست برگزاری وبینارهای تخصصی حوزه مهندسی اپتیک و لیزر.

انتخاب فاطمه سادات حسینی شفیق دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کوثر به عنوان عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی ایران؛ زمستان 99.

انتخاب آتنا یگانه چافجیری دانشجوی رشته زیست شناسی سلولی مولکولی دانشگاه کوثر به عنوان عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی زیست ایران؛ زمستان 99.

برنده شدن جایزه بنیاد نخبگان توسط خانم زیبا خوشرفتار عضو انجمن علمی رشته زبان انگلیسی دانشگاه.

برنده شدن جایزه بنیاد نخبگان توسط خانم حدیثه خانی عضو انجمن علمی رشته علوم قرآن و حدیث.

کسب رتبه برگزیده غرفه دانشجویان دانشگاه کوثر در نمایشگاه منطقه ای توانمندی های دانشجویان دختر در زمینه مد، لباس و صنایع دستی؛ اردیبهشت 98.

کسب عنوان غرفه برتر از دیدگاه بازدید کنندگان توسط دانشجویان فعال در انجمن های علمی دانشگاه کوثر در نمایشگاه استانی هفته پژوهش؛ آذر 97.

کسب رتبه سوم توسط گروه تئاتر صورتک دانشگاه کوثر در پنجمین جشنواره استانی سوره، فروردین 97.

انتخاب پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه کوثر به عنوان پایگاه برتر استان در جشنواره مالک اشتر، سال 96.

انتخاب دانشگاه کوثر به عنوان دستگاه برتر استان در حوزه ساماندهی امور جوانان در سال 1395؛ با اعلام سازمان امور جوانان استان و از سوی کمیته ساماندهی امور جوانان، دانشگاه کوثر به عنوان دستگاه برتر در حوزه ساماندهی امور جوانان در بین کلیه دستگاه‌های اجرایی استان در سال 95 انتخاب شد.

کسب رتبه اول مدیریت اجرای طرح ضیافت اندیشه استادان توسط دانشگاه کوثر در استان؛ دانشگاه کوثر در سال 1395 به جهت مدیریت اجرای طرح ضیافت اندیشه استادان با کسب 111 امتیاز در بین دانشگاه‌های استان حائز رتبه اول شد.